top of page

Tennis Tegen Kanker - Editie 2023


Op dit moment staat de teller al op ruim €13.000 en er gaat nog heel veel bijkomen (doneren kan nog steeds), waarvoor namens ons en KWF alvast enorm bedankt! Echt heel bijzonder. En wat fijn dat onze club zijn sociale gezicht laat zien! Voor alle niet deelnemers: kom naar onze club, het belooft echt een waanzinnige dag met goed weer en mooie activiteiten te worden. Iedereen is van harte welkom!

We trappen de dag af met een warming-up om 06.45. Na deze kick-start zal de dag officieel om 07.00 worden geopend door niemand minder dan onze eigen burgermeester Weber.


In een schema ziet dat er als volgt uit:

Eten en drinken

Zoals reeds aangegeven zullen we gedurende de dag ook eten gaan verkopen (winst naar KWF!). Dus laat de bammetjes lekker thuis en eet een van de broodjes gezond, filet american speciaal, pulled chicken, tonijnsalade of bal. Uiteraard ook de gewoonlijke frituur. Naast de gewoonlijke drankjes hebben we zaterdag ook zelfgemaakte sangria of je bestelt een meter buis (bier) want voor iedere meter gaat ook weer €5 naar KWF! Einde van de middag hebben we ook nog flammkuchen.

Loterij en veilingen

Deze is wel even belangrijk om te delen. Het is echt NIET normaal hoeveel mooie prijzen we hebben te veilen en verloten! Om even een kleine greep uit de meer dan 40 prijzen en veilingstukken te doen:

2 tickets met diner vooraf voor Guido Weijers, 4 tickets voor Javier Guzman, Beef Exclusief bbq workshop 2 pers, gesigneerd tennisracket Raemon Sluiter, 4 kaartjes van de Padel Copa Rotterdam 2023, thuisconcert van DJ EmenEm, ballonvaart voor 2 personen, kokend waterkraan, 1 hele kaas en nog veel meer! Met andere woorden, geen rommelprijzen!

Gedurende de dag gaan we lootjes verkopen en gaan we op 2 momenten deze prijzen veilen en verloten. Die 2 momenten gaan wij ook live uitzenden via onze facebook-pagina. Mensen die niet op het park aanwezig zijn of kunnen zijn, kunnen dus live mee doen aan de veiling (loterij kan dan via deelnemers). Volg dus https://www.facebook.com/TennisclubZevenhuizen als je dat nog niet deed. Deel dit ook met familie, vrienden en kennissen die mee willen veilen en loten om deze fantastische prijzen! Gezien het aantal prijzen is de winkans ook heel hoog!


Teradio en muziek

Ook dit jaar is ons park weer voorzien van de geweldige boxen van Harmonic design en zal er heel de dag muziek te horen zijn op het park. Tussen 12.00 en 17.00 komt teradio.nl ook live vanaf ons park uitzenden. Dit geeft ons de mogelijkheid om betaalde verzoeknummers aan te vragen.

Dat kun je ook alvast vooraf doen via:

Je doet je donatie van minimaal €2,50 tot ieder bedrag dat je uit wil geven. Bij de donatie zet je bij boodschap de naam van de artiest en het nummer en jouw nummer zal live op het park worden gedraaid zaterdag. Doen dus!


Tot slot

Voor kinderen is de gehele dag een springkussen en pannaveld beschikbaar op baan 1, een afgesloten terrein dus! Ook kunnen ze twee keer glittertattoo’s laten zetten (zie schema). Ook is er voor hun gratis limonade, chips en popcorn beschikbaar.

Tot slot, en niet geheel onbelangrijk want we gaan tennissen tegen kanker: het park is deze dag ROOK-en VAPEVRIJ! Voor de rokers zullen we een plek voor de entree maken.


Tot zaterdag allemaal, wij hebben er zin in! Namens de commissie

Robert

Marcel

Angele

Linda

Miranda

Fred

Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page