DE NIEUWE PADELHAL VAN ZEVENHUIZEN

Hey sportliefhebbers! We zijn bezig met een gloednieuw park in de Swanla Driehoek. Naast onze zeven tennisbanen krijgen we ook vier spiksplinternieuwe padelbanen in een moderne padelhal. Padel is de snelst groeiende sport ter wereld en past perfect bij onze club. Tijd om deze fantastische sport te omarmen!

Een paar weetjes over padel:

• Oorsprong: Padel komt oorspronkelijk uit Mexico, geboren in de jaren '60 en heeft in de laatste jaren een razendsnelle opmars gemaakt over de hele wereld.

• Speelveld: Een padelbaan is kleiner dan een tennisbaan en wordt omgeven door glazen wanden en hekwerk, wat zorgt voor spectaculaire rally's.

• Teamsport: Padel speel je met z’n vieren, in dubbelspel. Meer vrienden, meer plezier!

Tips en Tricks voor Padel

Wil je je skills verbeteren? Bekijk dan de instructievideo's op de KNLTB-website. Daar vind je tips en tricks van de pro’s om je spel naar een hoger niveau te tillen.

Aanmelden tennisles
Lidmaatschappen

Wil je deel uitmaken van onze padelfamilie? Check dan de flyer onderaan deze pagina voor alle details over de lidmaatschappen. Daar vind je precies wat je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Op de flyer vind je ook alle prijzen voor het padellidmaatschap. We hebben verschillende pakketten die passen bij jouw speelstijl en budget.​

Heb je vragen of wil je op de shortlist voor het padellidmaatschap? Stuur een mail naar leden@tennisclubzevenhuizen.​

We hopen je snel te verwelkomen in ons nieuwe park!