Super

Senioren

Bij TC Zevenhuizen wordt er door de senioren zowel in het voorjaar als in het najaar deelgenomen aan de KNLTB-competities.

In juni kunnen leden deelnemen aan het Open Toernooi van de club. Inschrijven kan op toernooi.nl.

Daarnaast heeft de club ook een onderlinge (winter)competitie zogenoemde: De Enige Echte Onderlinge (D.E.E.O.)

(D.E.E.O.)

KNLTB

Competitie

De KNLTB-voorjaarscompetitie wordt gehouden in de maanden april, mei en juni. De najaarscompetitie wordt gespeeld in september en oktober.

Wil je meer weten over deze competities? Op de website van de KNLTB vind je meer informatie.

Tennisclub Zevenhuizen heeft diverse competitieteams die spelen in de KNLTB competitie. Klik op onderstaande knop voor alle teams en de spelschema's.

De Enige Echte Onderlinge

D.E.E.O. is een competitie voor gemengde teams. Minimaal twee dames en twee heren spelen één damesdubbel, één herendubbel en twee gemengd dubbel wedstrijden.

D.E.E.O. echt iets voor jou? De D.E.E.O. wordt gehouden in het vroege voorjaar. Ook meedoen?

Woensdagavond

Labelen

Elke woensdagavond staat het tennispark in het teken van 'labelen'. Een avondje vrij spelen met andere leden van de vereniging. Tijdens de avond lever je je KNLTB-pasje in en vervolgens worden koppels gevormd. Dit kan een dames-, heren- of gemengd dubbel zijn.

Op woensdagavond zijn alle banen ingedeeld voor 'labelen' en dat kan het hele jaar door! Want op koude dagen kan er gewoon gespeeld worden op de all-weather banen. 'Labelen' is voor alle niveaus, dus aarzel niet en kom woensdag om 20.00 uur. We spelen 4 keer 30 min met eventuele uitloop, en als je wilt stoppen haal je simpelweg je pasje weg. Dit is voor nieuwe leden ook DE avond om gezellig langs te komen, omdat we spelen op- en met alle niveaus en je snel andere leden leert kennen!

(D.E.E.O.)

Interesse om mee te doen met D.E.E.O.? Neem dan nu contact op en speel een avond mee met De Enige Echte Onderlinge.