Jonge

Junioren

Tennisclub Zevenhuizen heeft honderden leden, waaronder veel jonge fanatiekelingen die met plezier lid zijn.

Tennisclub Zevenhuizen organiseert zowel voor de allerkleinsten als de oudere jeugd verschillende activiteiten. Daarnaast kun je tennisles krijgen en natuurlijk ook meedoen met de competitie.

Stoere

Tenniskids

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar is er Tenniskids, een speciaal lesprogramma van de KNLTB. Op een speelse manier maken kinderen kennis met tennis.

Tenniskids is geheel afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. Daardoor leren ze het spel razendsnel spelen. Drie kleuren brengen hun vooruitgang in kaart: rood, oranje en groen. Bij iedere kleur horen andere leeftijden, baangroottes en balsoorten.

Interesse?

Happy

Kleuter Tennis

Tennisclub Zevenhuizen is een samenwerking aangegaan met Happy Kleuter Tennis! Dit is een nieuw lesprogramma dat kinderen in de leeftijfd van 2,5 tot 5 jaar zal activeren om te gaan bewegen.

De lessen worden door twee ervaren en professionele tennistrainsters gegeven. Zij brengen de beginselen van het tennis op ludieke en uitdagende manier spelenderwijs aan. Meer weten?

Happy Kleuter Tennis

Meer weten over Happy Kleuter Tennis?

Neem dan contact op met de club voor meer informatie. Voor deelname aan HKT is géén lidmaatschap nodig.