top of page

Griezel met ons mee op Halloween Fright Night

Zaterdag 28 oktober organiseert Tennisclub Zevenhuizen in samenwerking met Red Productions en Voltage Electrotechniek voor de tweede keer een Halloween Fright Night.

Het hele park, behalve de banen, zullen gedecoreerd worden als levend spookhuis. Het thema dit jaar is: bekende horrorfilms, het park wordt opgedeeld in 8 a 9 verschillende secties. Elke sectie heeft zijn eigen horrorthema, met de link naar een bekende horrorfilm. Denk bijvoorbeeld aan: Freddy Kruger, IT, I know what you did.., Sceam, Chucky, Paranormal Acitivity, the Ring, Annabel etc.

Entree: 1 euro. De voorverkoop start op 1 oktober bij winkel Bengel en Spetter in Zevenhuizen.

Tijd: 19.00 tot 20.00 uur voor de kleinste kids

20.00 uur tot 22.00 uur voor de anderen

Dresscode: zo griezelig mogelijk, de meest originele outfit van de avond wint een prijs.

Pompoenenwedstrijd

Op een nog te bepalen datum organiseert de club een pompoenenwedstrijd. Kids kunnen een pompoen komen maken en tijdens onze Fright Night kan iedereen deze komen bewonderen en krijgen de makers ook een prijsje. De kosten komen rond de vijf euro per kind uit, daar krijgen zij een pompoen voor, drinken en een gezellige middag op onze club.

Acteurs gezocht

Heb jij altijd al eens in de huid willen kruipen van Freddy Kruger, clown IT of de dominee van The Exorcist? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor het levende spookhuis hebben we acteurs nodig die maar al te goed weten hoe je mensen kippenvel bezorgt. Meld je zo snel mogelijk aan bij Kim Rijckenberg door een mailtje te sturen naar k.rijckenberg@gmail.com.

Tot zaterdag 28 oktober, als je durft!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page