top of page

Dit zijn de winnaars van het echtparentoernooi


Al is het bijna 2 weken geleden dat we dit jaarlijkse evenement hebben gehad, ligt het bij eenieder nog vers in het geheugen. Het echtparentoernooi 2017.

Waar vooraf flink werd gediscussieerd over het wel of niet moeten laten doorgaan in verband met het eventueel verliezen van leden of kosten van herstelwerkzaamheden werd er advies van buitenaf ingeroepen. Op aandringen van advocatenbureaus en echtscheidingsspecialisten (nog niet helemaal duidelijk of dit eigen belang was of in belang van de deelnemers) die ons verzekerde dat er niets kon gebeuren ging op 20 augustus om 12 uur het toernooi van start.

De wedstrijdleiding was er niet helemaal gerust op en besloot om tafels en stoelen vast te zetten met popnagels, wijn en bierglazen werden vervangen voor de plastic variant en de EHBO kit in het zicht gezet. Iedereen was naar sterkte ingedeeld en er waren diverse poules. Diegene met de hoogste aantal games was winnaar van deze wedstrijd. De alcoholische drankje vloeide rijkelijk en de zon deed prima zijn best. Na de eerste wedstrijden waren er nog geen oerkreten te horen en was er niemand briesend van de baan gelopen. Toch was de wedstrijdleiding niet geheel gerust en had defensieminister M. Mayer de alarmfase verhoogd naar 2. Tevens zagen we dat er zandzakken werden gevuld en iets wat leek op greppels graven.

Gelukkig was dit allemaal niet nodig en werd er gezellig getennist onder het genot van een drankje en uitgeholde bitterbal die iets te lang in het frituurvet had gelegen. Rond 16.00 uur werden de laatste wedstrijden gespeelt en werd duidelijk hoe de verhoudingen lagen in de diverse poules. Hieronder de winnaars van de poules al ging het meer om een mooie en geslaagde dag zonder al te veel verwondingen.

Poule 6; Bjorn en Kim (deze worden volgend jaar ingedeeld in poule 13)

Poule 5; Jan en Irene

Poule 4; Robert en Marloes

Poule 3; Rick en Yara

Poule 2; Marc en Caroline (Marc volgend jaar gewoon in een mix poule en niet DD)

Poule 1; Ian en Chantal (wilden jullie graag winnen zodat je in poule 1 zat? )

Marcel bedankt dat je dit op je hebt willen nemen en alle sponsors bedankt voor hun bedragen. We zien jullie graag volgend jaar terug bij het EPT.

PS. Schrijf vast in de agenda; 14 oktober is Oktoberfest op TC Zevenhuizen. Meer details op de website en KNLTB clubapp.

Een sportieve groet,

“Gravel”

PR-commissie

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page