July 22, 2020

Please reload

Recente berichten

Jeugd Clubkampioenen

July 22, 2020

1/10
Please reload

Uitgelichte berichten

Inschrijven voor de najaarscompetitie 2017

May 24, 2017

 

De inschrijving voor de najaarscompetitie 2017 is geopend. Hier vind je inschrijfvoorwaarden, speeldata en inschrijfmogelijkheden.

 

Let hierbij op dat de lijst van de KNLTB meer speelmogelijkheden aangeeft dan die wij als vereniging ondersteunen. Op het inschrijfformulier staat duidelijk aangegeven welke dagdelen wij ondersteunen. Indien een team kies voor een donderdag- en of vrijdag overdag dient er rekening mee te worden gehouden dat er op die dagen in principe geen bardienst is. In overleg zal er dan naar een oplossing moeten worden gezocht.

 

In het bestand “inschrijfformulier Knltb herfstcompetitie 2017” staat naast het tabblad “inschrijfformulier 2017”aanvullende tabbladen met competitie informatie.

 

Degene die op meerdere dagen in de week competitie wil spelen dient een verzoek tot dispensatie in te dienen. Dit moet aangevraagd worden via “Mijn  KNLTB”voor 1 augustus 2017.

 

Inschrijving voor jeugd en senioren is mogelijk tot en met 4 juni 2017. De laatste paar dagen tot de officiële KNLTB sluiting gebruiken wij om de verwerking te realiseren.Inschrijfformulieren graag zo volledig mogelijk ingevuld mailen naar Camiel Hack.

 

Voor eventuele verdere vragen kunt u zich wenden tot Martin de Wilde of Camiel Hack.

Please reload

Volg ons
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square

Download de KNLTB ClubApp

Nieuwsbrief:

Mis geen enkele update. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg ons:

© Tennisclub Zevenhuizen. Alle rechten voorbehouden.

Disclaimer | Cookie Statement

LOGO DEF 2.png