top of page

Open Toernooi nieuwsupdate


Na weken van stralend weer, dijken die uitdrogen en mensen die zwartgeblakerd terugkomen van het strand is het al weer de derde dag van het Zevenhuizen Open. Hoogste tijd voor een update.

Als club herbergen wij diverse talenten en laatbloeiers die zich geplaatst hadden voor finaleplaatsen op prestigieuze toernooien zoals Halle in Duitsland en Queen’s in Engeland. Hierdoor had de wedstrijdleiding besloten om de zaterdagwedstrijden te laten vervallen en deze supertalenten alle tijd te geven. Na een heerlijk ontbijt met de bar commissie waarin de laatste puntjes op de i werden gezet kon het toernooi om half elf aanvangen. Park en clubhuis gezellig versierd en de banen weer tip top in orde gebracht door de accommodatiecommissie stond er niets meer in de weg om het startschot te geven voor een gezellige en sportieve week.

Vijf volle rondes van 6 wedstrijden stonden er gepland waar eenieder zich kon bewijzen als de nieuwe Federer of Sharapova. Na twee rondes kreeg de wedstrijdleiding diverse telefoontjes vanuit Rotterdam The Haque Airport of wij de ballen iets lager konden houden. Men was het zat om de charter vluchten via Hoek van Holland binnen te loodsen. Dit mocht de pret niet drukken en werd er fanatiek door getennist.

Alle wedstrijden werden onder een gezellig wolkendek gespeeld, waar de zon en een kleine regenbui zich af en toe lieten zien. Op een enkeling na die zich iets te fanatiek voortbewoog op de baan en daardoor ten val kwam (naam bekend bij de redactie) verliep deze dag voorspoedig en was iedereen een winnaar. Wil je graag meer weten of zien van ons Open Toernooi volg ons dan via Facebook, internetsite of kom gezellig langs voor een drankje en hapje en volg de wedstrijden live vanaf ons VIP deck.

Namens alle commissies en sponsors , heel veel plezier in het verdere verloop van het toernooi.

Een sportieve groet,

“Gravel”, de huiskat

PR-cie

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page