top of page

Zon, Gravel en OT 2017


Wanneer ik dit schrijf hebben we net een week achter de rug waarin de titel beter had kunnen zijn 'zon, zee en strand'. Met temperaturen die boven de 27 graden uitstegen, waar stranden en terrassen uitpuilden van mensen was het toch weer tijd om even terug te kijken en vanuit daar vol gas naar de aankomende tennisperiode.

Alle competities zijn tot een einde gekomen waarin wisselend succes is geboekt. Sommige teams net niet, waar andere toch een welverdiend kampioenschap hebben binnen gesleept. De rust is wedergekeerd en we gaan weer terug naar onze dagelijkse werkzaamheden. Behalve voor de commissies die zich opmaken voor het gezelligste toernooi der lage landen het Zevenhuizen Open 2017. Maanden van tevoren zijn er door deze commissies plannen gesmeed om ook dit jaar weer tot een succes te maken. Tennisbanen die opnieuw zijn bemest, netten tot op de millimeter nauwkeurig opgehangen zodat ze voldoen aan de strenge eisen van de OT commissie. De openhaard is weer voorzien van nieuw hout en 'Gravel de huiskat' is bereid gevonden om het park tijdens deze week muis en kikkervrij te houden. Verder hangt de trots wapperende TC Zevenhuizen vlag hoog in de mast.

Waar het OT-cie bezig is geweest om het toernooi kenbaar te maken bij andere verenigingen, categorie 4 lijsten los te peuteren bij de KNLTB en waar geen enkel social media werd geschuwd, was onze parkcommissie druk bezig om het park klaar te krijgen om de tennisaward “Mooiste park 2017” binnen te slepen. 26 juni is het eindelijk zover en is de start van ons alom geprezen tennistoernooi waar fun, gezelligheid en sportiviteit de boventoon vieren.

Als lezer zal je toch denken niets aan de hand en prima geregeld. Niets is minder waar en we hebben jullie als fanatieke tennissers of juist de gezelligheid spelers hard nodig om dit Open toernooi tot een daverend succes te brengen. Dus wacht niet tot het laatste moment en pak na het lezen van dit stuk je laptop en schrijf je via onderstaande link gelijk in. Mocht deze weer door opgeschoten jeugd in beslag zijn genomen voor hun gamingevent pak een rode stift en omcirkel week 26.

Namens alle commissies en sponsors wensen wij elke deelnemer van jong tot oud een zonnige gezellige tennisweek.

Een sportieve groet,

“Gravel”

De huiskat

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page