top of page

Inschrijven voor de najaarscompetitie 2017


De inschrijving voor de najaarscompetitie 2017 is geopend. Hier vind je inschrijfvoorwaarden, speeldata en inschrijfmogelijkheden.

Let hierbij op dat de lijst van de KNLTB meer speelmogelijkheden aangeeft dan die wij als vereniging ondersteunen. Op het inschrijfformulier staat duidelijk aangegeven welke dagdelen wij ondersteunen. Indien een team kies voor een donderdag- en of vrijdag overdag dient er rekening mee te worden gehouden dat er op die dagen in principe geen bardienst is. In overleg zal er dan naar een oplossing moeten worden gezocht.

In het bestand “inschrijfformulier Knltb herfstcompetitie 2017” staat naast het tabblad “inschrijfformulier 2017”aanvullende tabbladen met competitie informatie.

Degene die op meerdere dagen in de week competitie wil spelen dient een verzoek tot dispensatie in te dienen. Dit moet aangevraagd worden via “Mijn KNLTB”voor 1 augustus 2017.

Inschrijving voor jeugd en senioren is mogelijk tot en met 4 juni 2017. De laatste paar dagen tot de officiële KNLTB sluiting gebruiken wij om de verwerking te realiseren.Inschrijfformulieren graag zo volledig mogelijk ingevuld mailen naar Camiel Hack.

Voor eventuele verdere vragen kunt u zich wenden tot Martin de Wilde of Camiel Hack.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page