December 19, 2018

August 28, 2018

Please reload

Recente berichten

WE MOGEN WEER TENNISSEN!

May 10, 2020

1/10
Please reload

Uitgelichte berichten

De tennisclub heeft een eigen app!

May 17, 2017

Met de nieuwe KNLTB Club App kun je banen afhangen en inn contact komen met een clubmaatje voor een potje tennis. Wil je morgen tennissen, maar heb je nog geen partner? Vind elkaar in de Club App. Ook vind je hier het laatste nieuws en de jaaragenda met activiteiten.

 

Deze is te gratis te downloaden in de Play Store (Android) of AppStore (Ios). Log in met je bondsnummer. Weet je je wachtwoord niet? Klik op wachtwoord vergeten, je krijgt een nieuwe toegestuurd per e-mail.

 

Tot ziens allemaal in de KNLTB Club App! Meer informatie https://www.knltb.club/app/

 

 

Please reload

Volg ons
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square