top of page

TCZ Zevenhuizen zet wijk Swanla op zijn kop

Zaterdag 29 oktober stond de wijk Swanla in het teken van Halloween. Veel enthousiaste bewoners in de wijk gaven gehoor aan de oproep van de jeugdorganisatie van Tennisvereniging Zevenhuizen mee te doen aan de Halloween Fright Night. Er werd verzameld op de tennisclub waarna in groepjes vertrokken werd. De route die iedereen meekreeg, bracht de deelnemers langs griezelige horrortuinen en versierde voordeuren in de wijk. Ook liep je regelmatig een heks of levensechte griezel tegen het lijf. Zelfs een horrorfamilie in een grote open auto snorde op lugubere wijze door de wijk. Het was een spektakel waar zo’n 150 uitgedoste griezels, spoken en monsters aan deelnamen. Met de bekende 'trick or treat'-boodschap werden de kinderen beloond met allerlei lekkernij. Het hoogtepunt was een levend spookhuis. De jeugdorganisatie van Tennisvereniging Zevenhuizen en vrijwilligers bouwden een levend spookhuis. Niet alleen TCZ jeugdsponsoren Voltage Techniek en Red Productions, maar ook de lokale bedrijven K. van der Knaap, Droomvlucht, Struckman en Mc Bath hebben een